01
Vlastná pohľadnica
Fotografia zostáva vo vašom prehliadači, kým výslovne nezapnete zdieľanie odkazom.
Voliteľný súkromný odkaz
Ak je funkcia zapnutá, môžete obrázok výslovne nahrať na server a poslať jeho neuhádnuteľný odkaz. Odkaz môže otvoriť každý, kto ho pozná, a platí najviac 30 dní.